Спонсори

Ползи за
спонсорите

Нашата добре развита комуникационна мрежа прави Пи Ем Ай България Чаптър вашият основен партньор в таргетирането на обществото от професионални ръководители на проекти в България. Посредством Пи Ем Ай България Чаптър вие ще бъдете способни да влезете в директен контакт с много ръководители на проекти. Чрез тези специалисти, вие ще се свържете с техните работодателски компании и всички, свързани с техния бизнес, проекти и партньори. Нашата дейност се популяризира чрез интернет страницата, използваната електронна поща и широката мрежа от контакти.


Повече информация, за нашата дейност, ще бъде достъпна от тази интернет страница. Моля да обърнете внимание, че страницата на Пи Ем Ай България Чаптър е достъпна и за хора, които не са членове на Пи Ем Ай България Чаптър. Това увеличава възможностите за по-голяма възвращаемост на вашата инвестиция от партньорство с организацията.

Станете
спонсор

Пи Ем Ай България предлага няколко различни варианта за спонсорство от физически лица, фирми или организации. Разбира се, ние ще бъдем винаги отворени и към разговори за обсъждане на различни от предложените идеи за спонсорство, каквито може да имате.


Списък със
спонсорите

Спонсори на Чаптъра:

Haemimont

TechnoLogica

Chelopech MiningСпонсори на обучение:

ITCE

New Horizons

Powered by Haemimont