Проектен мениджър

Клиент: пощенска компания с клонова мрежа в страната, мобилни куриери и електронен портал за самообслужване.

Цел на проекта: изграждане на система за събиране на статистически данни от клонова мрежа, куриери и дигитални канали. Това е първа фаза от проекта, в следващите фази, проектът ще се фокусира върху обработване на данните и изготвяне на различни бизнес анализи, въз основа на които предстоят конкретни други проекти.

Участници в проекта: различни отдели от компанията на клиента, ИТ доставчици на клиента, екип от DesignThinking.bg

Взаимовръзки на проекта с други проекти на компанията: да, изграждане на data warehouse, обновяване на електронния портал, и др.

Нужни умения: проектът има нужда от опитен проектен мениджър, който познава индустрията на клиента и има опит с проекти от подобен тип. Проектът е сложен поради наличието на много страни и взаимовръзки с други проекти. Проектният мениджър трябва да има добри умения да комуникира с работната група, както и проактивно да търси и предава информация от и към други работни групи. Възможно е проектният мениджър да трябва да работи с младши проектен мениджър с цел неговото обучение, т.е. необходими са умения за предаване на знанията.

Ангажираност: проектният мениджър трябва да е на разположение според нуждите на работна група. Не се изисква работа на пълен работен ден, а по-скоро гъвкавост. Очаква се работната група да има срещи вероятно всяка втора седмица извън София, в офиса на клиента, т.е. проектният мениджър трябва да е готов да пътува при необходимост. Очаква се проектният мениджър да е зает 4 до 8 дни в месеца в продължение на 6 месеца (това е за първа фаза на проекта, след което се очаква проектът да продължи за още 6-12 месеца).

Ако желаете да приемете това предизвикателство, моля изпратете автобиография на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.