Спонсори на Чаптъра:

SoftServe     SoftServe

 

 

ПОЛЗИ ЗА СПОНСОРИТЕ

Нашата добре развита комуникационна мрежа прави Пи Ем Ай България Чаптър вашият основен партньор в таргетирането на обществото от професионални ръководители на проекти в България. Посредством Пи Ем Ай България Чаптър вие ще бъдете способни да влезете в директен контакт с много ръководители на проекти. Чрез тези специалисти, вие ще се свържете с техните работодателски компании и всички, свързани с техния бизнес, проекти и партньори. Нашата дейност се популяризира чрез интернет страницата, използваната електронна поща и широката мрежа от контакти.

Повече информация, за нашата дейност, ще бъде достъпна от тази интернет страница. Моля да обърнете внимание, че страницата на Пи Ем Ай България Чаптър е достъпна и за хора, които не са членове на Пи Ем Ай България Чаптър. Това увеличава възможностите за по-голяма възвращаемост на вашата инвестиция от партньорство с организацията.

СТАНЕТЕ СПОНСОР

Пи Ем Ай България предлага няколко различни варианта за спонсорство от физически лица, фирми или организации. Разбира се, ние ще бъдем винаги отворени и към разговори за обсъждане на различни от предложените идеи за спонсорство, каквито може да имате.

 • Спонсор на Чаптъра
  Като “Спонсор на Чаптъра” ви се осигурява реклама чрез различните комуникационни канали и дейности на Пи Ем Ай България Чаптър. Координатите и логото на компанията ви ще са представени на обичайните срещи, на ежегодния ден на Пи Ем Ай България, в официалните публикации на Пи Ем Ай България Чаптър, както и на всички публикации свързани с деня на Пи Ем Ай България. Те фигурират и в официалната страница на Пи Ем Ай България Чаптър с линк до страницата на вашата компания. Също така имате възможността да обявявате свободно работно място за ръководител на проекти в сайта на Пи Ем Ай България Чаптър. Освен това имате всички предимства като тези на “Спонсор на обучение” (виж трета точка). Вноската за Пи Ем Ай България Чаптър “Спонсор на Чаптър” се оценява на € 1500 на година.
 • Спонсор на срещи
  Като спонсор на срещите, вие влизате в директен контакт със средно 60-100 професионални ръководители на проекти. Вашето лого се намира на страницата за дейности на българския уебсайт с директна връзка към сайта на вашата компания. Името и логото на вашата компания ще бъдат използвани във всички видове комуникации отнaсящи се до спонсорираните срещи. На деня на срещата, ще имате възможност да представите вашата компания и дейности, както и да разгърнете други промоционални дейности. Вноската за Пи Ем Ай България Чаптър “Спонсор на срещите” се предоставя в натура, като се организират срещи и затворени коктейли.
 • Спонсор на обучение
  Като спонсор на обучение, вашето лого се намира на страницата за обучение на сайта на Пи Ем Ай България Чаптър, с директна връзка към сайта на вашата компания. Вие можете да обявите вашия проект свързан с принос към Пи Ем Ай България Чаптър.[ страницата за обучение]. Поканите изпратени до нашите членове, уведомяващи за дейностите на Пи Ем Ай България Чаптър, канят всички получатели отново да посетят [страницата за обучение] и да прегледат нови и интересни обучаващи възможности. Вноската за Пи Ем Ай България Чаптър “Спонсор на обучение” се оценява на € 500 за година, като се предлага 20% отстъпка за вашите възможности за обучение за всички членове на Пи Ем Ай България Чаптър. Плащайки 500€ годишно вашето лого се намира и на [началната страница] тъй като попадате и в линията на “Спонсор с лого”.
 • Спонсор с лого
  Като спонсор с лого вашето лого е на началната страница на Пи Ем Ай България Чаптър, с директна връзка към сайта на вашата компания. Вие можете да обявите вашия проект свързан с принос към Пи Ем Ай България Чаптър. Поканите изпратени до нашите членове, уведомяващи за дейностите на Пи Ем Ай България Чаптър, канят всички получатели отново да посетят страницата на Пи Ем Ай и да прегледат нови и интересни възможности за управление на проекти. Като спонсор с лого вие имате възможността да публикувате обяви за работно място, свързано с управление на проекти, на страницата на Пи Ем Ай България Чаптър. Вноската за Пи Ем Ай България “Лого спонсорство” се оценява на € 500 за година.
 • Реклама в месечния информационен бюлетин
  Пи Ем Ай България изпраща информационен бюлетин до всичките си членове 4 пъти в годината. Можете да включите кратко съобщение за събитие или работа/продукт от вашата фирма в този бюлетин. Дължината е ограничена до половината на страница формат А4. Пи Ем Ай България запазва правото да промени форматирането ако е необходимо. Тази формула може да се комбинира само ако сте спонсор на чаптър, на обучение или спонсор с лого. Цената е € 300 за съобщение.
 • Доброволно спонсорство
  Управлението на проекти не е само за проекти—то е и за хора. Това показва защо е важно да се включите в Пи Ем Ай България Чаптър, или да отделите от вашето време за Пи Ем Ай проект/дейност/събитие и да увеличите вашите възможности за лидерство, сътрудничество и работа в мрежа.
  Пи Ем Ай България Чаптър е организация с идеална цел и всички членове на борда и различните секции са доброволци, които вярват в мисията на Пи Ем Ай и целите на Чаптъра. Те са ангажирани да помагат на обществото по най-добрия начин, по който могат. Никой не е платен или има някакви финансови интереси, но професионалистите са за “да направим управлението на проекти необходимост за бизнес резултати”.
  Доброволната дейност, работата в екип, споделените знания, взаимната помощ са основните средства и подходи, за да служим на обществото.
  Не позволявайте ангажиментът ви да приключи с присъединяването ви към Пи Ем Ай България Чаптър. Ние предлагаме много възможности на доброволни дейности, за тези които искат да променят нещо в професията си. Споделете вашето време и знания и вие може да разширите познанствата си и лидерските си умения, както и да спечелите PDU кредити за подкрепа.
  Откъснете се от вашия проект и извлечете лични и професионални награди, които идват с присъединяването ви. Пи Ем Ай България Чаптър планира да започне много проекти, дейности, семинари, лекции и други събития, за които ще бъде необходима доброволна дейност, за да се постигнат набелязаните целите.
  Включете се. Направете разлика. Бъдете доброволец.
  Оставете своя отпечатък върху Пи Ем Ай и професията. Като член вие можете доброволно да продължите работата, да ръководите дейности, които да издигнат професията и института.
  Доброволната дейност е отличен начин да разширите мрежата си от контакти и да увеличите своите умения и квалификации като лидер.
  Имаме нужда от вас. Доброволците и основателите са кръвоносната система на Пи Ем Ай. Вашето участие ни дава възможност да служим, да развием и усъвършенстваме професията ръководител на проекти, по целия свят.
  Ако се чувствате готови, имате време и бихте искали да помогнете, моля изпратете ни e-mail на   посочвайки вашите възможности, събития/дейности в които искате да участвате, някакви изисквания, и ние ще се радваме да ви включим, когато имаме възможност.