Каним ви да се насладите на членство в Пи Ем Ай България Чаптър.

 

Ние оценяваме и ви благодарим за вашето предстоящо решение да станете член на Пи Ем Ай. Членството ви предлага най-различни начини да израснете професионално и да общувате с колеги по целия свят. Може да усетите ценни ползи от членството си, като се включите в Пи Ем Ай България Чаптър. Болшинството от членовете на Пи Ем Ай принадлежат към секция, група по специфични интереси или колеж — а много членове участват в повече от една група. Пи Ем Ай има повече от 250 секции в повече от 70 страни по света, където членовете се срещат лично по време на събития и дейности, които разширяват връзките и знанията им. Събитията разглеждат теми от значение за ръководителите на проекти в области като ИТ, консултации и управление, или се задълбочават в основните аспекти на управлението на проекти, като риск и планиране. Много от членовете ни казват, че тези групови събития са едни от най-ценните за Пи Ем Ай, моля не ги пропускайте. За да станете част от Пи Ем Ай България Чаптър, едно общество на активни ръководители на проекти, е необходимо да изпълните две стъпки:

Стъпка 1: Да се присъедините към глобалното общество на Пи Ем Ай (чрез www.pmi.org)

Стъпка 2: Да се присъедините към Пи Ем Ай България Чаптър (чрез www.pmi.org)

 

ЧЛЕН НА ПИ ЕМ АЙ

Когато станете член на Пи Ем Ай, ще получите достъп до знания, мрежи и ресурси, които могат да ви помогнат да подобрите работата си и да напреднете в кариерата си на ръководител на проекти. Такова членство води до признанието, че вие сте:

 • Сериозен към професията си и към персоналното си развитие
 • Ентусиазирани за добри практики в управлението на проекти
 • Отдадени да практикувате професията си по един етичен начин

Всички тези фактори ви дават предимство на пазара на труда и ви отличават от служители, колеги и акционери.

ЧЛЕНСТВО В ЧАПТЪРА

Членството в Чаптъра ви дава възможност да се учите от опитни колеги, да споделяте вашите знания и да разширявате вашата мрежа от контакти. Това е една от най-приятните и възнаграждаващи ползи от факта, че сте част от организацията. Членовете на организацията се срещат лично. Така и вие можете да се свържете с практикуващи лица от различни индустрии и да се събирате заедно за образователни или общностни събития.

КАК ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ ПИ ЕМ АЙ

 1. Влезте в сайта на Пи Ем Ай www.pmi.org
 2. Отидете на Пи Ем Ай Членство – Преглед на страницата
 3. Кликнете на Присъедини се към Пи Ем Ай или Поднови членство
 4. Кликнете на Присъединете, за да получите он-лайн бланка за членство
 5. Проверете и платете с кредитна карта. Глобалният център за операции на Пи Ем Ай ще придвижи вашата заявка в рамките на няколко седмици , като данните ви ще бъдат добавени в базата данни на организацията.

КАК ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ ПИ ЕМ АЙ БЪЛГАРИЯ ЧАПТЪР

 1. Влезте в полето за регистриране на членовете в страницата на PMI.org
 2. Регистрирайте се, като използвате своят идентификационен номер в Пи Ем Ай и парола.
 3. Кликнете на “Чаптър” в изречението “Присъединете се към най-близкия Чаптър до вас” в полето “Общности”.
 4. Изберете Български Чаптър от списъка с различни общности.
 5. Кликнете на “Продължи” и ще бъдете прехвърлен на страницата за последна проверка където ще трябва да попълните данни за плащане чрез своята кредитна карта.