Менторска програма - PMI чаптър България


 Стъпка 1: Регистрация

Програмата е насочена към членове на PMI чаптър България. Наставляваните трябва да работят в сферата на управление на проекти.

За да се запишете в менторскта програма използвайте Формуляра за регистрация, където ще може да споделите и очакваните ползи от участието Ви в програмата.

В регистрационната формата може да изберете една от следните опции:

A. Традиционна схема
Професионалист с голям опит, който има желание да го сподели и подкрепи развитието на намиращия се в по-ранен етап от своята кариера наставляван.

B. Взаимно менторство
Взаимното менторство е за професионалисти на същото/подобно ниво на кариерно развитие, но изпълняващи различни функции, от друга компания или индустрия. Целта е да чуете алтернативна гледна точка и споделите опит за посрещане на подобните предизвикателства.


 Стъпка 2: Подбор

След като се регистрирате, ще изберем най-подходящия от наличните ментор/наставляван и ще се свържем с Вас, за да предложим потенциалния партньор. PMI България ще организира първоначален телефонен разговор и/или среща за да се уверят страните, ментори и наставляван, че е налице съвместимост по отношение на техните цели и възможности.

Препоръчително е целите ви да са ясно очертани, за да може да извлечете максимално полза от менторската програма.


 Стъпка 3: Процесът

Веднъж свързани, изцяло зависи от ментор и наставляван да се възползват максимално от възможността, а Менторският екип на PMI България е на разположение при нужда от съдействие.

Ако опитът от участието в програмата не отговаря на очакванията Ви, моля уведомете ни и ще направим необходимото за да Ви помогнем.

Препоръчваме Ви да се "срещате" (лично или по телефон) поне веднъж на две седмици.


 Стъпка 4: А когато менторството приключи

Някои менторски взаимоотношения могат да траят години, докато други имат ограничена продължителност.

Предлагаме 3 месеца като договорена първоначална продължителност.

Ако решите през този период, че е необходима промяна в установените отношения, моля да ни уведомите за да можем да Ви помогнем в намирането на нов ментор/наставляван или да отбележим прекратяването на участието Ви.

Екипът на PMI България се надяваме и Ви пожелаваме така придобития опит да Ви носи ползи и в бъдещото Ви професионално развитие.За повече детайли, моля пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.