Съгласно решение на Управителния съвет на сдружението от 10.05.2017 г. и както беше обнародвано в „Държавен вестник“, бр. 63 от 04.08.2017 г., ще се проведе Общо събрание на членовете на сдружението.

Общо събрание и Избори за нов състав за част от Управителния съвет

Общото събрание и Изборите за нов състав за част от Управителния съвет ще се проведат на 28.09.2017 г. от 18:00 ч. в конферентна зала № 2 на Перформ бизнес център, на ул. Позитано № 2 при следния дневен ред:

 1. Представяне на годишен отчет за работата на Управителния съвет на сдружението;
 2. Промени в устава на сдружението;
 3. Освобождаване  от  отговорност  на  част  от  досега  действащия  Управителен  съвет  на сдружението;
 4. Избор  на  нов състав за част от Управителния съвет на сдружението;
 5. Избор на нов председател на Управителния съвет на сдружението;
 6. Разни.

Период за номинации

Периодът за номинации във връзка с предстоящите Избори на нов Управителен съвет на сдружението започва на 01.09.2017 и завършва на 26.09.2017.

По време на периода за номинации всеки член на сдружението може:

 • Да се кандидатира за роля в Управителния съвет
 • Да номинира друг член на сдружението за роля в Управителния съвет

Роли в Управителния съвет

Настоящите отворени роли в Управителния съвет са следните:

 • Председател на Управителен съвет
 • Заместник-председател за членство
 • Заместник-председател за професионално развитие
 • Заместник-председател за финанси
 • Заместник-председател за администрация и секретариат

Как да подадете своята кандидатура и как да номинирате

За да подадете своята кандидатура за дадена роля, е необходимо да се запознаете с актуалното описание на ролята и със задължителните и допълнителните критерии, на които е необходимо да отговарят кандидатите за тази роля. След това е достатъчно да попълните формуляра за кандидатстване и да го изпратите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

За да номинирате друг член на сдружението за дадена роля, е необходимо да изпратите неговите имена и контакти (е-мейл адрес, телефон) на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. След това Комисията по номинации и избори ще има грижата да се свърже с предложения кандидат, за да провери дали той приема номинацията или не.

Полезни връзки

При това ще ви бъдат полезни следните документи:

По всякакви въпроси, свързани с процеса по номинации и Избори за нов състав на Управителния съвет на сдружението, можете да се обръщате към Комисията по номинации и избори на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..